singing songs alone

Inga castings idag. Men jag var på agenturen och fick tagit några polorider vilket var bra. Så idag har jag suttit och funderat på vad jag ska göra idag.. Kom inte fram till något speciellt, utan jag satt vid datorn, såg halv "bring it on" , sen somnade jag för den var så fruktansvärt dålig. Sen ringde agenturen och sa att imorgon har jag 3 castings! WIIII! De ligger dock tre helt olika ställen, så det blir ganska mycket tåg och tunnelbana.
Imorgon kommer pappa också, mycket skönt att se honom igen! :)

Sen börjar jag kolla flyg till min lilla hemfärd om ett par veckor. Bara för att hälsa på :)

Ha det gött!


Nya bilderna är här!!

Här är bilderna från fotograferingen på taket!!








Hoppas du gillar dem!

Mitt jobb är inte för folk med höjdskräck..

Min fotografering var ett ställe som heter St. Paouli. Jag kom en timme för tidig och tänkte "jag går en sväng runt i stan och kollar runt lite". Jag börjar gå på gågatan, men det tar mig inte lång tid fören jag upptäcker att det inte är heeeelt vanliga affärer här. Nej utan det är ENBART, sexshops, poledancing bars, lapdanceing bars, tabledanceing bar, cassion, you name it! Det var i och för sig mitt på ljusa dagen men ganska roligt att se.


ST: Pauli

ST: Pauli

ST:Pauli


Alantic Hous
Aja sen gick jag dit min fotografering skulle vara. Allt jag visste var att jag skulle vara på taket av denna byggnaden. Vad jag INTE visste var att denna byggnaden hade 20 våningar..
Jag sitter utanför och väntar, då kommer fotografen och en make-up-artist. Vi åker upp till högsta våningen. Därifrån kan man se ut över hela hamburg. Helt fantastiskt!! Mycket vackert. På sidorna av huset var det altan-liknade saker som verkade ganska säkra, så det var ju lugnt.

Atlantic Haus

Atlantic Haus

Atlantic Haus

Sånhär ballkong-liknande sak stod jag på!

Fotografering
Sen var det dax för smink och hår innan fotograferingen satte igång. Jag tycker hon var en fantastiskt duktig fotograf! Hon höll jättemycket på med skuggor och ljussättningar på mycket häfftinga sätt. Jag fick luta mig på räcket och hoppa och massor med roliga saker. Jag hade skitkul verkligen!! Det var även andra människor där som höll på att renovera. Jag kan nog säga att de inte hade något emot att jag stod där och posade i underkläder..;)


Jag får mitt hår och smink fixat :)

Done!
Vi höll på i drygt 3h. Sen åkte jag till jungferstain eller nått sånt och mötte Kara. På tunnelbanan dit var det en jätteläskig gubbe (runt 40) som förföljde mig. Han försökte stanna mig och ville veta var jag var från och om jag inte ville följa med honom hem. Jag bara NOO!! Go too hell. Sen började han säga att jag hade snygga ben och sånt. Jag typ sprang därifrån. Som tur träffade jag Kara bara någon minut efter. Vi åkte till ett café som hon hade kollat upp på nätet och ville gå till. Mycket mysigt!
Överallt i Hamburg idag har det varit fullt med fotbolls-freaks! Hest galet! Man kunde inte sitta på tunnelbanan och prata för att folk skrek så mycket.. Lite kul var det:P

Nu är jag hemma, ska träffa bort mitt smink och äta lite jordgubbar. Imorgon ska jag till agenturen som vanligt och förhoppningsvis gå på castings!

Bilderna från idag kommer någ vara på bloggen inom en vecka!

KRAM!


Glad midsommar!

Jag får hålla min egen midsommar hemma i lägenheten ikväll.. Kommer nog ligga på soffan, äta jordgubbar och titta på Friends. Hade önskat att jag kunde vara hemma och fira med mina vänner istället.

Idag har jag varit på stan, köpt nytt headset för att mitt andra tappade jag på tunnelbanan. Så nu kan man Skypea mig igen :)

Jag har även fått lite mera info om min fotografering på söndag. Jag ska vara på taket av någon byggnad som heter Atlantichous eller nått sånt. Kul! Bilderna kommer ut på bloggen ett par dagar senare!

Också grattis till lillebror som fyller 7.. (skulle man kunna tro iaf..´xD) Nej men 13 år

Glad midsommar allihopa!

KRAM!


ensam i lägenheten

Ikväll +  inatt flyttar de två andra tjejerna ut ur lägenheten.. så nu kommer jag bo här ensam ett tag. Himla tråkigt, men Kara flyttar inte så långt så henne kan jag fortfarande träffa.
En glad nyhet är att min argentur ringde idag och sa att jag har en ny fotografering på söndag!. Jippi! Det är inget jobb utan bara ett testshoot (som de andra bilderna) Men det ska bli kul! Jag får flera detaljer om var och vad temat är och sånt imorgon.
Idag hade jag bara 1 Goo-sees och det gick väl bra (:
Jag börjar sakna folket därhemma ganska mycket. Men det ordnar sig nog.
Imorgon ska och också se till att ta mig till gymmet om jag får tid.

KRAM!


bild från när jag och tjejerna sitter i parken och äter jordgubbar och ärtor!

four girls in one bed..

(Detta är ett inlägg från igår)

Ja.. vi har haft lite otur de två senaste morgonena. Igår väcktes vi av en gubbe som brakade in i vår lägenhet för att helt plötsligt sätta upp 10st brändlarm i lägenheten.. Och idag, kl lite i nio väcks vi av en sur städeska som knackar på min dörr och säger: You got to get up and leave you apartment, now!" Jag ligger halft medvedslös på soffan och reagerar inte helt. Men tvingar mig själv upp. Då kommer MAthilda och säger att vi kan vara på hennes rum så länge. Jag menar hon kan ju inte komma kl 9 på morgonen och kräva att vi ska lämna lägenheten med en gång?!
Aja men sen låg vi 4 tjejer i Mathildas säng och vilade en stund medan vi hör den här städerska sucka och svära över hur stökigt här är.. Men jag menar, vad hade du förväntat dig? Vi är 4 brudar i en liten lägenhet och en av oss (jag) har inget rum utan sover på soffan.
Senare på kvällen gick jag och tjejerna ut och käkade på vårat stamställe, Vipiano som en avslutning eftersom Mathilda åker hem imorgon. Tråkigt :/


Här är bilderna!







- Clara Marie

Smakprov!

Idag gick jag till argenturen för att se om mina bilder hade kommit, och JA det hade de! SÅ jag väntade ett par timmar och fick min potfolie och setcard gjort. Sen fick jag äntligen alltihopa! Jag blev helt till mig! Sen fick jag också veta att jag hade en casting idag. Som tur skulle Kara till samma casting så hon hjälpte mig dit. Jag var väldigt nervös i början, men mest för att jag inte har gjort det förut.
Men det var så att jag gick in där, träffade fotografer, de kollade min mapp, tog testfoton, pratade lite med mig om vem jag var och så. Sen var det det.

Men hur som helst. Jag vet inte om jag får bilderna digitalt... Men gå in på http://www.modelteam-hamburg.de/ och tryck på modeller och sedan på Clara Marie, så kan ni se lite av bilderna. De är ganska suddiga på hemsidan. Men jag ska se vad jag kan göra för att få dem digitalt.

KRAM


Min Bok, Mapp, Potfolie :) :):)

Och om du öppnar den.. (kommer nog bättre bilder, ville bara visa lite snabbt)

och bläddrar..


cherry cherry, boom boom!

Hmm.. mina bilder kommer kaaaanske idag. Men de kan lika gärna komma imorgon..Va fan, jag vill ju börja jobba.. Sen åker alla mina rumskompisar vidare denna veckan. Kara åker imorgon till Milano. Viktoria åker på torsdag till Paris och Mathilda åker på fredag hem till Göteborg, så jag kommer antagligen vara själv ett tag här, tills det kommer nya modeller. Jag vill bara börja jobba!
Sen ett stort grattis till pappa som fyller 25 idag!!(nästa iallafall) PUSS



Clara Maries dåliga morgon

Vaknade i morse, tröttare än vanligt. Så jag ligger och degar ett tag i sängen. Efter en stund bestämmer jag mig ändå att kliva upp. Kände mig lite småhungrig, så jag tar en persika som jag köpte igår på marknaden. Jag äter upp den och sätter mig sen vid datorn. Det går inte mera än 5 min, så börjar mina handldeder och hårbotten klia som fan. Min läppar svulnar upp så att jag ser ut som om jag har fått en fotboll i ansiktet. Fuck, nehe nu tål jag inte persikor heller. Jag sitter en stund vid datorn och börjar känna mig lite hungrig. "Dax att äta frukost kanske?" Jag tittar på klockan: 14:20...Ojdå är klockan så mycket?! Lägger ifrån mig datorn och går ut i köket. Fuck jag måste gå och handla. Tar min väska, säger till Mathilda att jag bara ska gå och handla och sedan går jag. Det kliar fortfarande i hela kroppen efter den där förbannade persikan. När jag kommer fram börjar jag plocka på mig mina varor till lunch, middag ikväll och frukost till imorgon. När jag har lagt upp alla varor på rullbandet och plockat upp min plånbok, öppnat plånboken kommer jag på. HELVETE! jag har ju mina pengar i min andra väska! Jag svär för mig själv, men tillräckligt hörgt för att tanten i kassan ser fundersamt på mig. Jag samlar på mig alla varorna från bandet och lägger tillbaka dem. Med bestämda steg och lite småiriterad traskar jag tilbaka till lägenheten. Låser in mig och mumlar till Mathilda om min otur. Jag går in in köket för att se om det inte finns någon liiiten matbit kvar. Öppnar kylskåpet, drar ut min låda och där ligger en....persika..

Suck! Reser mig och säger till Mathilda: "jag går till Balzac Coffee och köper en kaffe, ska du ha något?" Hon ger mig lite pengar till att köpa kaffe åt henne. Själv tar jag bara mitt kort och mina nycklar och går. När jag kommer fram till Balzac Coffee och har betalat Mathildas kaffe och ska till att beställa min säger damen i kassan: Åh nej, våran kortläsare har gått sönder.. im sorry.. NU börjar jag bli något irriterad! Jag suckar djupt och tar Mathildas kaffe och går ut. Ute har det nu börjat pissregna. Jag går med snabba steg hemåt. Kliver in i lägenheten trött och blöt.Berättar för Mathilda var som nu har hänt var på att hon utbrister: "men varför lånade du inte mina penga??". Ja.. varför gjorde jag inte det?? Smart Clara, bra att du tänker..
Men neej jag SKA ha kaffe! Så jag åter igen tar pengar och paraply och går mot Balzac Coffee. Nu regnar det nästan inte, såklart, nu när jag har paraply. Men jag går dit, damen bakom disken skrattar åt mig när jag kommer åter igen. Tyvärr var mitt humör inte för att skratta så jag bara beställer en stor kaffelatte och går. Äntligen!

Nu sitter jag och Mathilda i soffan med kaffe och tittar på bröllopet. De första 3 timmarna händer inget annat än bilder på hela världens kungar och drottningar. Hela tiden med tyska kommentatorer. Sedan kommer Viktoria, då börjar det äntligen hända lite grjer. När de kommer till vigslen börjar jag lyssna. Det är DÅ en krasslig gammal gubbe börjar dubba hela vigslen! WHAT THE FUCK!? Viktoria säger fint och vackert Jaa.. Innan hon hinner avsluta skravllar den här trötta gubben till JAA!.. Härligt härligt. Senare börjar prästen sjunga, då pratar den här dubbaren på, medans han sjunger?? Hallå?? Och när man inte trodde det kunde bli mera ironiskt, så ser man björnskift och Agnes Carlsson som ska sjunga.. Agnes okej, hon kan sjunga, men Björn? Har sjunger sååå falskt! Har man verkligen tömt sverige på tananger för att hitta dem? Come on!

Idag blev ett sjukt långt inlägg, läs om ni vill! KRAM!

Who said that models don't eat?!

Igår efter vi hade varit på internetcafé, gick jag och Viktoria och mötte upp Mathilda för att gå på matmarknad! Alltså det var så mycket färskfrukt, ostar, bröd fisk så man visste inte vart man skulle ta vägen! Vi var där ett bra tag. Sedan åkte vi hem och gjorde en mycket god lunch på sakerna vi hade köpt samtidigt som vi såg fotboll på tv. Härligt härligt!
På kvällen gick jag och tjejerna ut och käkade, mycket mysigt!


Idag vet jag inte helt vad jag ska göra. Jag måste städa lite och dusha och sånna saker. Men annars vet jag inte. Kanske ta en sväng ned till internetcafet och ta en kaffe?
Seeeen är jag så FRUKTansvärt trött på att jag blir allergisk mot massor med goda frukter! Jag har gått från att inte tåla penselin,pollen och pigelin, vilket jag står ut med. Men nu den senaste tiden har jag även blivit allergisk mot tomater, ingefära och persikor!
Åt en persika imorse och nu kliar det överallt! Hatar det!!


Viktoria på matmarknaden!

Matmarknad. Me & Mathilda

Mathilda och Viktoria, när vi var ute och åt

Kara och Jag :)

Internetcafé!

Idag spelar Tyskland i fotbolls VM så gatorna är fulla med människor iklädda flaggor. Väldigt roligt att se. Jag och Viktoria sitter på internetcafé och fikar. Senare ska vi gå till något som heter Beachklubb tror jag och se fotboll. Idag är det inte alls lika varmt. Och för bara en liten stund sedan småregnade det lite. Känner lite att jag var liite för snabb i morse när jag gick upp och tog på mig shorts och linne.. Jaja.
Puss

Jag och Vik. Ingen pangbild på mig direkt, men okej.

Internetcafé har blivit en vardag här xd

Dagen i Hamburg

Idag har det varit ganska lugnt här. I eftermiddags åkte päronen vidare till Berlin så nu e jag friiiii!!!!!!
Jag och brudarna drog senare till parken och käkade lunch. Det var så fruktansvärt varmt och jag blev tyvärr lite röd.. ajajaj. Sen var det hem och ta en välförtjänt dusch och lägga sig på soffan framför tvn och sega till ett avsnitt av friends. Sedan gick jag viktoria och mathilda till internetcafet i stan och det är där jag sitter nu.
Lite segt att jag inte kan komma igång med Gosees fören nästa vecka för att min mapp med bilderna inte är klar än.. Jag vill ju börja nu! Jag trivs för övrigt mycket bra i Hamburg. Här är väldigt fint!
Imorgon vet jag inte helt vad som händer. De andra har inte så många/inga Gosees, så om vädret håller kanske vi åker till stranden. Och på kvällen kanske gå ut:)
Jag ska antagligen börja jobba för en argentur i Malmö också senare, (har jag iaf fått veta)
Hoppas alla mår kalas!
Puss!


Bilder från Hamburg!


I Hamburg

Torget (det tar 5-10 min med buss att komma hit från där jag bor)

Viktoria och Mathilda, två av brudarna jag bor med.
Det var så sjukt varmt idag, så vi åt lunch i parken och solade, härligt

Alla tre. Kara, Viktoria och Mathilda :)

Viktoria och Kara :)

Lägenheten :)

Nu är jag i Hamburg!

Är nu äntligen i Hamburg!
JAg kom hit igår, hann bara vara här i 30 min, sen skulle jag direkt ta mina första foton. Jag hade egen make-up-artist, fotograf och 2 styleister! Efter att ha varit i sminket en och en halv timme var det dags att börja. Det är ett tuft jobb ska jag be och få tala om! Jag fick byta kläder typ 10 gånger och sminkas om o.s.v. Vi höll på i ca. 6 timmar i sträck! Men det var fruktansvärt kul! Tyvärr kan jag inte börja jobba fören på måndag eftersom det tar ett tag att fixa med min mapp...
Min lägenhet här är mycket fin. Jag bor ihop med 3 andra brudar. En från Norge, en från Texas och en svensk. Vi har stora problemer med internetuppkopplingen så därför har jag inte hunnit uppdatera innan. Bilder på hur jag bor kommer imorgon.
Idag har jag mest varit på stan med mina päron. De åker  imorgon. Jag har handlat kläder och skooooor :D. Hamburg är så himla vackert! Jag bara älskar att vara här!
Men, jag saknar min kompisar extramt mycket!! <3
Hoppas ni mår bra! Kramar!

Huset i mitten längst fram är modelargenturen. Huset till vänster är där jag bor!
(flera bilder kommer snart!)

Nu är jag påväg!


Hejdå Sverige...

Hjälp! Nu åker jag faneme!
Alldeles strax ska jag ta mig enorma packning ut i bilen och åka. 5h bil till Kiel. Sen imorgon åker jag därifrån till Hamburg. Nu börjar mitt nya liv där. Skrämmande, men kul
Ville bara säga hejdå till alla mina finaste vänner som jag sommer sakna så! <3 puss på er
(bilden är ingen vacker än, men det är tidig morgon okej? xd)

I morgon åker jag!!

Kan inte helt fatta att imorgon så åker jag faktiskt. Tack så himla mycket för en jättekul fest igår! Hoppas alla hade lika kul som jag :) Jag kommer sakna er så himla mycket!
Nu ligger jag här och skriver, som jag egentligen inte alls har tid med för jag måste packa och städa rummet, duscha och få koll på allt. Har inte sovit ordentligt på två nätter så e liite slut, men ja. Nej nu måste jag sätta igång annars ligger jag risigt till.
Kram!


Webbcamerabild..

Hej!

Jag ska åka iväg till Hamburg och jobba som modell i 6 veckor och tänkte att hålla mig sysselsatt med en blogg! Också för mina vänner som är intresserade av vad jag gör i Tyskalandet! Tänkte lägga upp bilder här och skriva hur det går för mig. Så ni får gärna kolla min blogg lite då och då om ni vill!
Kram!

fotogaf klara sjöblom

En liten bild på mig :)
Fotograf: Klara Sjöblom


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0