Bara 2 nya bilder än så länge

Rätt dåliga är de t.o.m




KRAM

Malmöfestivalen!!!

Yeah! Jag har varit på malmöfestivalen varje dag i en vecka nu! Helt awesome!!!
Jag har sett:
Anna Bergendahl (av misstag)
Maskinen (dem har man tappat all respekt för ja)
Familjen (de var okej)
Shout Out Louds (Awesome!)
Lars Winnerbäck (helt undetbar!)
Amanda Jenssen (hann bara se en liten stund, men hon är ju asbra!)
Helt Off ( bra :))
Royal Republic (så jääävla bra!)
Johnossi (Bra, men hade förväntat mig mera, + att de inte spelade min favoritlåt..)
NRJ in the Park (vilket innbar: Sean Banan, Sibel, Rasmus Seeback, millionstyles, bara så skitmusik!)
The Haunted (och varför var jag nu där igen? )
Salem al Fakir (sötare än socker!)
Teddybears (perfekt avslutning på veckan!)

Mycket nöjd med allt! Kul att man bor så nära så att det är lätt att ta sig dit!

Nu är jag tröttare än trött, och vill bara vila mig!

Förresten har jag fått en agentur i Köpenhamn här i veckan!! Berättar mer om det när jag vet mera!

Sen tycks mina sista bilder aldrig komma, ska ringa fotografen och skälla lite på henne igen!

KRAM!






Lite polaroid-bilder bara

polaroid-bilder = inget smink eller redigering. jag har dock gjort dem svart/vita








Följ med på en fotografering!

Jag fick lite bilder från min polare Jan från den hippie-fotograferingen jag gjorde. Asså typ mingelbilder eller vad man nu ska kalla detxD
De riktiga bilderna har jag inte fått än.



vi hade en gitarr! :)

Jan med Anna-Marias sko

Dennis (styleisten) men Anna-Marias sko

On set! :)'


Gruppbild!!!


on set

Anna-Maria

on set


Nu ska jag packa vidare, imon flyttar jag!

KRAM!

prylar, prylar, PRYLAR!

Nu börjar det dra ihop sig! Jag flyttar nu på torsdag, så allt ska packas! Jag har använt den senaste veckan på sortera och slänga massa saker, vilket verkligen behövdes. Jag hade så mycket skit. Men nu har den riktiga packningen satt igång. Jag packar kläder, dvd, cd osv. När jag sedan kom till att packa skor, så insåg jag att jag hade liiiite fler par än vad jag trodde. Runt 25 par.. Ajdå..
Ja men hur som helst så flyttar jag på torsdag. Men på torsdag så ska jag även till Köpenhamn och träffa en agentur där. Jag håller tummarna för att de tycker om mig!

Igår var jag hos Anneli på kräftskiva. Superkul verkligen! Tack alla som var där!

Massor med kramar

Clara Marie


Telephone, fast bättre video ;)


Och vad vet du om att inte vilja vakna längre

Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva


NYA BILDER!

Här kommer bilderna som fottades i St:Pauli!!!
Fotograf: Peter Kilb







 


Lite flera bilder (slideshow)

Här kommer ett slideshow med de nya bilderna!!

Ett stort tack till den Julia som tipsade om bloggdesign.se!! TACK


Resentment

Världens finaste röst


Nya bilder från fotograferingen men Tino Christmann




Jag hoppas du gillar dem!!

KRAM!


Nya jackan

Yeah! Jag har ny kappa :) De senaste dagarna har jag bara varit hemma och sen träffat kompisar. Jag har inte riktigt något att berätta om modellandet, men jag räknar med att få nya bilder nästa vecka. Ni kan ju alltid ta en titt in på modelteams nya omgjorda hemsida om ni känner för det såklart (http://modelteam-hamburg.de) Ha det gött!


Kram!


Kort om tid

Jag har nu varit hemma i tre dagar. Insåg för bara någon dag sedan att jag faktiskt flyttar hemifrån om typ 2 veckor. Bara det gör mig lite förvirrad. Men allt kommer nog fixa sig. De senaste dagarna har jag träffat mina kära vänner som jag har saknat så! 
Ikväll blir det grillkväll i Simrishamn, nån form av avslutning för oss som flyttar. Det ska bli mysigt. 

Nästa vecka ska jag åka till Malmö och Köpenhamn och prata med lite agenturer där :)

KRAM!
Första bilden från Tinos fotografering kom för ett par dagar sedan

 

- Clara Marie

Sista kvällen i Hamburg..

Jag skrev detta inlägget för två dagar sen, så att ni är medvetna om det

Idag var det min sista dag i Hamburg. Försov mig i morse eftersom jag hade varit uppe länge och varit på Yogaklass med Kara,Taylor,Sarah och Jeremy. Jättekul, eller mera avslappnande. Efteråt gick vi och åt thaimat. Det var mycket svårt att säga hejdå till alla. De har varit mina vänner nu i 7 veckor, jag har umgåtts med dem så himla mycket, riktigt härliga människor allihopa, smått galna, så ja, jag passar in där.

Men tillbaka till min morgon. Jag försov mig reält, och innan jag stormade ut igenom dörren ville jag bara kolla facebook lite snabbt, som tur så hade jag fått ett mail från Tino om att han ville flytta fotograferingen till kl 12 istället för 10. Så jag faller ned på sängen av lättnad och somnar om, iförd jacka och skor..

Fotograferning gick bra, mycket enkel fotografering. Men jag hoppas att vi fick några bra bilder ut av det iaf. Vi blev klara snabbare än vad vi trodde, så jag hann åka hem till lägenheten och packa ned de sista sakerna. Tittade in på Vapiano också för att säga hejdå till min favokock. Haha han är för söt, vet alltid vad jag besäller, pasta med tomat-mozarella sås ;) Och varje gång jag och polarna kommer in får vi alltid världens välkommst J Hallo darling, how are you today? Hehe aa men det kommer jag också sakna.

Efteråt tog jag cyklen hem till lägenheten. Jag trodde att jag hade jättemycket att städa, men vem möter jag i dörren påväg in? Jo, städtanten! Så hon har varit där och städat allt! JIPPI! Jag tackade henne så mycket och gick in, slängde mig för sista gången på soffan framför ett gamlat avsnitt av friends som jag redan har sett 25 gånger och åt lite.

Jag har inte riktigt insett att jag flyttar härifrån. Hamburg  här de senaste veckorna vuxit hos mig. Jag har ett helt annat liv här. Helt andra vänner och en helt annan vardag. Jag säger inte att jag inte saknar er därhemma. För det gör jag verkligen, men det är inte det det handlar om just nu.

Jag känner mig inte förändrad. Utan jag har bara utvecklats. Det måste du! Jag menar jag har varit tvungen att växa upp. Jag sköter allt själv! Från tvätt och disk till att handla och laga mat, alla de sakerna mamma eller pappa brukar fixa för mig, gör jag själv. Men också det att bo själv har varit en utmaning. Jag trodde verkligen att det skulle bli ensamt. Men det var helt okej. Det var rätt skönt att bo själv. Jag var liksom den som bestämde i huset. Och sen träffade jag mina vänner på dagarna efter jobbet.

Nej jag känner att det är sjukt sorligt att lämna Hamburg. Jag älskar det här stället. Jag älskar hur jag kan gå ut och ta en promenad på kvällarna med polarna och det fortfarande är 25 grader. Jag älskar att jag hade storstan men också världens finaste park bara 2 tunnel-banestopp härifrån. Jag älskar mitt jobb.. Även om det har sina nackdelar, så älskar jag det med!

Mitt huvud har inte riktigt vant sig vid att jag inte bor där längre. Utan att jag är på väg hem igen. Och det kommer nog ta mig ett par dagar innan jag inser att jag är hemma igen.  Men det är inte över än ju! Som tur är. Min resa slutar inte här, utan jag kommer fortsätta i köpenhamn och förhoppningsvis också i hamburg med modellandet. Så jag kanske åker tillbaka till Hamburg nästa sommar, eller så åker jag till Milano eller Paris, VEM VET?

Just nu vill jag bara fokusera på att skaffa en agentur i Köpenhamn eller i Mailmö. På att jag snart flyttar till Malmö och på att träffa alla saknade vänner och familj!

Jag sitter i bilen nu och skriver. Jag och pappa har just ätit världens godaste sushi (pappa höll med). Nu är vi på väg till Danmnark för att spendera ett par dagar i min fasters sommarhus. Jag åker hem till skåne måndag eftermiddag. Så då ses vi förhoppningsvis!

KRAM

-Clara Marie

En samling av bilder från Hamburg!



Mathilda, Kara och Jag

Min första fotografering

Jag och Mathilda på matmarknad

Sen kom min bok!!


Runway-show

Andra fotograferingen

Rådhuset i Hamburg

Världens godaste sushi!!

fotografreing i skogen!


My Love, Kara Davis! <3

Fotografering i St:Pauli


Nytt inlägg påväg!

Jag har skrivit ett mycket långt inlägg som jag tänkte publicera på bloggen innom kort. Men internetet på min dator funkar inte här (jag är i danmark) så jag publicerar det såsnart jg har kommit hem!

 

KRAM

Clara


RSS 2.0